Internetmarknadsföring - Sökmotoroptimering

Inskrift kan erbjuda kundanpassat stöd för hela kedjan av åtgärder för internetmarknadsföring. Från webbplats till annonsering. Här behandlar vi sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering för Internetmarknadsföring

Sökmotoroptimering förkortas "SEO", vilket står för Search Engine Optimization.

Webbplatsen ska vara byggd från grunden för att kunna sökmotoroptimeras på ett bra sätt, den ska vara sökmotorvänlig. Statiska webbsidor, utan frames ("ramar"), är inget problem. Dock behövs ofta funktioner som kräver programmering i skriptspråk. Det som rekommenderas vid nya webbyggen i detta avseende är PHP-programmering med anpassad adressering av sidorna på så sätt varje sida får en unik och enkel adress utan specialtecken.

Texten på varje sida, site copy, måste noga tänkas över så att den fungerar för sökmotoroptimeringen.

Själva designen måste passa sökmotorerna och deras sökmotorrobotar, även om det inte får gå ut över vad sidan säger till människor. Menyers utformning får inte göras endast med tanke på skönhet och behändighet för människor, utan man måste tänka på vad en webbrobot ser.

Det gäller sedan att få bra och relevanta länkar till sin webbplats. Det är ett fortlöpande jobb. Ju mer ämnesrelevanta sidorna som länkar är desto bättre. Samtidigt krävs dock att sidan som länkar också är åtminstone i någon mån sökmotoroptimerad.

Det som sökmotoroptimeringen leder till är er webbplats syns högt upp t.ex. Google söksvarslista på för er försäljning viktiga sökord.

Läs mer: Förklaring till Sökmotoroptimering (SEO)

Detta kan beställas från Inskrift

Inskrift Internetmarknadsföring

  • En webbplats som är sökmotorvänligt byggt från grunden.
  • Ombyggnad av befintlig webbplats till en sökmotorvänlig.
  • Site copy, det textmässiga innehållet med tanke på såväl människor och sökmotorrobotar.
  • En grundläggande sökmotoroptimering och "hjälp till självhjälp" eller kundanpassad sökmotoroptimering.

Samt mer därtill - Kontakta oss via Kontakt, eller via Inskrift med en förfrågan.